De ce să ne alegeți

Compania Griffin își desfășoară activitatea în Moldova din anul 2006 și oferă diverse servicii de curățenie, întreținere, amenajări etc.. Reputația noastră confirmă - Suntem cei mai buni!

 • Безопасный сервис

  Мы гарантируем сохранность Вашего имущества

 • Высокий контроль качества и внимание к деталям

  Наши менеджеры всегда проверяют качество выполненной уборки, поэтому вас всегда ожидает только лучший результат.

Avantajele noastre
 • Мы рядом 24/7

  Мы убираем не просто всё и везде, а и в любое время.

 • Международные стандарты и ЭКО-химия

  Во время уборки мы применяем только сертифицированные моющие средства. Такой подход помогает нам обезопасить здоровье наших клиентов, их детей и питомцев.

Nimic nu este mai important

Noi acordăm prioritate:

Impresia clienților din cooperarea cu noi și rezultatele muncii este cel mai valoros lucru pentru noi. Cheia succesului nostru este o abordare individuală și atentă a fiecărui client și a intereselor sale!

Suntem convinși că munca nu în detrimentul mediului și sănătății oamenilor și animalelor este principiul de aur al oricărei afaceri de succes. În ciuda faptului că munca noastră este direct legată de utilizarea substanțelor chimice, încercăm totuși să le selectăm pe cele mai blânde dintre ele pentru a vă proteja angajații, dumneavoastră și cei dragi de impactul negativ asupra sănătății.

Comunicarea regulată și directă cu clienții este cea mai rapidă și mai calitativă modalitate de a stabili un parteneriat de calitate.

Serviciile noastre de curatenie

Vrei să ai mai mult timp liber? Noi putem sa facem asta!

Despre compania noastră

Nivel excepțional de servicii

Cheia creșterii succesului nostru este că auzim dorințele clienților noștri, înțelegem nevoile și cerințele acestora. Acesta este asistentul nostru principal pentru a putea oferi un nivel excepțional de servicii.

Mișcări făcute

Clienti fericiti

Proiecte implementate

Сamere curatate

Branduri care au încredere în noi

Opiniile clientilor nostri

Proiecte prezentate

Vezi câteva proiecte finalizate